Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació i oferir-li continguts interessants mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies

Per complir amb l'article 10 de la Llei 34/2002 de serveis de la societat de la
informació i de comerç electrònic, informem als usuaris de les nostres dades:

Denominació Social: AINARA DEUMAL BOSCH

Direcció Social: carrer de Sant Jaume, 12, local 38 08401 de Granollers
NIF: 52161648V
telèfon: 672.542.971
E-mail: info@40setmanes.cat
web:  www.40setmanes.cat

 

1.- OBJECTE

AINARA DEUMAL BOSCH (en endavant també el prestador) com a responsable del lloc web, posa a disposició dels usuaris aquest document, que regula l'ús del lloc web www.40setmanes.cat,ambla que pretenem complir amb les obligacions de la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE o LSSI), així com informar a tots els usuaris del lloc web sobre les condicions d'ús de la website.
A través del web, AINARA DEUMAL BOSCH facilita als usuaris l'accés i utilització de diferents serveis i continguts posats a disposició a través del web.
Tota persona que accedeixi a aquest lloc web assumeix el paper d'usuari (d'ara endavant l'usuari), i implica l'acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest avís legal, així com qualsevol altra disposició legal que eren aplicables.
Com a usuaris, han de llegir atentament el present avís legal sobre qualsevol de les ocasions que entren al lloc web, ja que pot sofrir modificacions ja que el prestador es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d'informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense l'obligació de pre-avisar o informar als usuaris d'aquestes obligacions, sent suficient la seva publicació en el lloc web del prestador.

2.-CONDICIONS D'ACCÉS I ÚS DEL LLOC WEB
2
.1. accés i ús gratuït de la pàgina web.
La prestació de serveis per part d'AINARA DEUMAL BOSCH és gratuïta per a tots els usuaris.

2.2. registre d'usuaris.
Amb caràcter general, la prestació dels serveis no requereix la prèvia subscripció o registre dels usuaris. No obstant això, AINARA DEUMAL BOSCH condiciona la utilització d'alguns dels serveis a la prèvia complementació del registre de l'usuari corresponent. Aquest registre s'efectuarà en la forma expressament indicada en l'apartat del propi servei.

2.3. veracitat de la informació.
Tota la informació facilitada per l'usuari ha de ser veraç. A aquest efecte, l'usuari garanteix l'autenticitat de les dades comunicades a través dels formularis per a la subscripció dels serveis. Serà responsabilitat de l'usuari mantenir tota la informació facilitada a AINARA DEUMAL BOSCH permanentment actualitzada de manera que respongui, en cada moment, a la seva situació real. En tot cas, l'usuari serà l'únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que faci i dels perjudicis que causi al prestador o a tercers.

2.4. Menors d'edat.
Per a la utilització dels serveis, els menors d'edat han d'obtenir sempre per endavant el consentiment dels pares, tutors o representants legals, en última instància responsables de tots els actes realitzats pels menors al seu càrrec. La responsabilitat de la determinació del contingut específic al qual accedeixen els menors es troba amb ells, per la qual cosa, si accedeixen a continguts inadequats a través d'Internet, s'hauran d'establir mecanismes en els seus ordinadors, en particular programes filtres i bloquejos, que permeten limitar els continguts disponibles i, encara que no són inesperables, són especialment útils per controlar i restringir els materials als quals els menors d'edat poden accedir.

2.5. Obligació de fer un ús correcte del lloc web.
L'usuari es compromet a utilitzar el lloc web de conformitat amb la llei i el present avís legal, així com la moral i els bons costums. A aquest efecte, l'usuari s'abstindrà d'utilitzar la pàgina amb fins il·legals o prohibits, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels equips documents, arxius i tot tipus de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic del prestador.
En particular, i a manera d'indicació, però no exhaustiva, l'usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

  1. Contràriament a, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els tractats internacionals i altres normes existents;
  2. indueixin, incitin o promoguin actuacions delictives, Degradants, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral i l'ordre públic;
  3. indueixin, incitin o promoguin accions, actituds o pensaments discriminatoris basats en el sexe, la raça, la religió, la creença, l'edat o la condició;
  4. contrari al dret a l'honor, a la intimitat personal o familiar o a la pròpia imatge de les persones;
  5. de qualsevol manera, perjudica la credibilitat del prestador o de terceres persones; I
  6. publicitat il·legal, enganyosa o deslleial.

3.- EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT
El prestadors eximeix de qualsevol tipus de responsabilitat derivada de la informació publicada al nostre lloc web, sempre que aquesta informació hagi estat manipulada o introduïda per un tercer aliè a aquest.
 Aquest lloc web ha estat revisat i provat per funcionar correctament. En principi, es pot garantir un correcte funcionament 365 dies a l'any, 24 hores al dia. No obstant això, el prestador no descarta la possibilitat que existís certs errors de programació, o que hi hagi causes de força major, catàstrofes naturals, vagues, o circumstàncies semblants que facin impossible l'accés al lloc web.
AINARA DEUMAL BOSCH no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin derivar-s de la falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament del lloc web o dels seus  serveis i continguts; l'existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts; l'il·lícit, negligent, fraudulent o contrària al present avís legal i condicions d'ús; o falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i també a disposició dels usuaris en el lloc web.
 El prestador no es responsabilitza, en cap cas, dels danys i perjudicis que poguessin derivar-s de l'ús il·legal o indegut d'aquest lloc web.

4.- GALETES

Lloc web del prestador pot utilitzar galetes (petits arxius d'informació que el servidor envia a l'ordinador de qui accedeix a la pàgina) per dur a terme determinades funcions que són considerades imprescindibles per a la correcte funcionament i visualització del lloc. Les galetes utilitzades són, en tot cas, de caràcter temporal, amb l'única finalitat de fer més eficaç la navegació, i desapareixen en acabar la sessió de l'usuari. 

 En cap cas s'utilitzaran galetes per recollir informació de caràcter personal.
 Per a més informació, consulteu la nostra política de galetes.

5.- ENLLAÇOS (LINKS)
Des de la pàgina web pot ser redirigit a continguts de terceres persones. Atès que des del lloc web no podem controlar sempre els continguts introduïts per terceres persones, AINARA DEUMAL BOSCH no assumeix cap responsabilitat sobre aquests continguts. En tot cas, el prestador declara que procedirà a la retirada immediata de qualsevol contingut que pogués contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l'ordre públic, procedint a la retirada immediata de la re-direcció a Aquests llocs web, aportant el contingut en qüestió a l'atenció de les autoritats competents.
El prestador no es responsabilitza de la informació i continguts emmagatzemats, a títol enunciatiu però no limitatiu, en fòrums, xats, generadors de blocs, comentaris, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts independentment de la pàgina web del prestador. No obstant això, en compliment del que disposa l'article 11 i 16 de la LSSICE, el prestador es posa a disposició de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col·labora activament en la retirada o, si escau, el bloqueig de totes les persones retingudes afectar o contravenir drets nacionals, internacionals o de tercers, així com la moral i l'ordre públic. En cas que l'usuari consideri que hi pot haver algun contingut que pogués ser susceptible d'aquesta classificació, si us plau notifiqui immediatament a l'administrador del lloc web.

6.- PROTECCIO DE DADES PERSONALS
El prestador està profundament compromès amb el compliment de la normativa de protecció de dades de caràcter personal i garanteix el compliment íntegre de les obligacions establertes, així com la implementació de les mesures de seguretat previstes en el Reglament Europeu de protecció de dades i la normativa espanyola de protecció de dades. Per a més informació, consulteu la nostra política de privacitat.

7.- PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
El lloc web, incloent a títol enunciatiu però no limitatiu la programació, edició, compilació i altres elements necessaris per al seu funcionament, dissenys, logotips, textos, fotografies i/o els gràfics són propietat del prestador o, si escau, té la llicència expressa o autorització per part dels autors. Tots els continguts del lloc web es troben degudament protegits per la normativa de propietat intel·lectual i industrial.
Independentment de la finalitat per a la qual fossin destinats, la reproducció total o parcial, ús, distribució i comunicació pública requereixen de l'autorització escrita prèvia per part del prestador. Qualsevol ús no autoritzat prèviament pel prestador serà considerat un incompliment greu dels drets de propietat intel·lectual o industrial de l'autor.
Els dissenys, logotips, textos i/o gràfics aliens al prestador i que poguessin aparèixer en el lloc web, pertanyen als seus respectius propietaris, sent ells mateixos responsables de qualsevol possible controvèrsia que pogués ocórrer en relació amb la Mateix. En tot cas, el prestador disposa de l'autorització expressa i prèvia per part dels mateixos.
El prestador reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel·lectual, no implicant la menció o aparició en el lloc web, l'existència de drets o qualsevol responsabilitat del prestador sobre els mateixos , així com aval, patrocini o recomanació per part del mateix.
Per realitzar qualsevol tipus d'observació respecte a possibles incompliments dels drets de propietat intel·lectual o industrial, així com sobre qualsevol dels continguts del lloc web, pot fer-ho a través del correu electrònic anterior revisat.

8.- LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Per a la resolució de controvèrsies o qüestions relacionades amb aquest lloc web o de les activitats en aquest lloc web, s'aplicarà la llei espanyola, a la qual jutjats i tribunals de GRANOLLERS, essent competents per a la resolució de totes les controvèrsies derivades de la seva utilització o relatives al seu ús.

Information regarding online dispute resolution pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR (Online Dispute Resolution Regulation):

The European Commission gives consumers the opportunity to resolve online disputes pursuant to Art. 14 Para. 1 of the ODR on one of their platforms. The platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) serves as a site where consumers can try to reach out-of-court settlements of disputes arising from online purchases and contracts for services.